nlNederlands

Sportschool Groningen, Groningen

Groningen, volgens veel van haar inwoners de leukste (studenten)stad van Nederland. In een stad waar bijna de helft van de inwoners studeert, is het niet zo gek dat het er naast de vele kroegen, winkels en verenigingen, ook bruist van de sportscholen. Zo vind je hier onder andere de grotere ketens als Basic-Fit, TrainMore en Fit For Free. Naast deze sportscholen, vind je ook de kleinere en misschien wat minder bekendere plekken om te fitnessen in het overzicht. Ben jij klaar om je sportavontuur te beginnen, of opnieuw op te pakken? Wacht dan niet langer en vind de sportschool in Groningen die bij jou past!

  Algemeen

  Luxe

  Gewicht

  Apparatuur

  Groepslessen

  Begeleiding

  Fitnessen in Groningen

  Fitnessen kun je natuurlijk met meerdere doelen doen, denk bijvoorbeeld aan afvallen, aankomen, sterker worden, een sixpack kweken door je buikspieren te trainen of gewoon in gezonde vorm blijven of komen. Afhankelijk van wat je belangrijk vindt, kun je bij ons een keuze maken voor een sportschool. Wil je bijvoorbeeld gewoon een goedkope sportschool waar je lekker kunt trainen, of vind je het belangrijk dat er groepslessen worden aangeboden en betaal je rustig iets meer? Sport je graag gemengd, of liever alleen met vrouwen? Door je keuzes aan te geven in de filters, zoeken wij de perfecte match voor jou.

  Alle sportscholen in Groningen en omgeving

  Groningen kent meer dan dertig sportscholen, verspreid over de hele stad. Of je nu in Noord, West, Zuid of Oost Groningen woont, een sportschool is er altijd in de buurt. Er zijn bijvoorbeeld sportscholen in het centrum, maar ook in Helpman, Selwerd, Westerhaven, Korrewegwijk, Oosterpark en in de buurt van Euroborg vind je diverse fitnesscentra. Er is zelfs de mogelijkheid om te sporten in het oude postkantoor van Groningen! Zo kun je als student, maar ook als stadjer, overal terecht!

  Ladies Only fitness in Groningen

  Wil je graag alleen met vrouwen sporten? Groningen heeft een aantal Ladies only clubs, waar enkel dames mogen fitnessen. Benieuwd of dit wat voor jou is? Neem dan een kijkje tussen de ladies only clubs!

  Sportschool faciliteiten in Groningen

  Naast het fitnessen bij een gym, kunnen wij ons voorstellen dat je er ook een stukje ontspanning zoekt. Hiervoor biedt Groningen diverse mogelijkheden. Zo zijn er sportscholen met een sauna, zwembad, zonnebank en in sommige gevallen zelfs een bar. Zo kun je na je workout lekker even tot rust komen. Is dit alles voor jou niet relevant, maar zoek je gewoon het goedkoopste abonnement? Bij veel sportscholen zijn faciliteiten optioneel en betaal je hier enkel voor wanneer je ze ook gebruikt.

  Fitness abonnementen in Groningen

  Vrijwel alle sportscholen werken met een abonnement. In Groningen is hier veel variatie in mogelijk. Zo zijn er sportscholen zonder opzegtermijn, sportscholen die werken met een dagkaart, weekkaart, maandkaart of strippenkaart en sportscholen met een abonnement voor meerdere jaren, waarbij het goedkoper is als je in één keer vooruit betaalt. Je kunt soms ook gezinskorting, familiekorting of korting als senior krijgen.

  Fitness Groningen Studentenkorting

  Naar reguliere korting, zijn er tevens er sportscholen die studentenkorting bieden. Ook kun je soms korting krijgen waneer je lid bent van een studentenvereniging, of voordelig sporten via de RUG en de Hanzehogeschool bij de ACLO.

  Filter sportscholen

  {content}
  newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
  newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X