nlNederlands

Sportschool Utrecht, Utrecht

De stad bekend van de Dom, de Jaarbeurs en natuurlijk F.C. Utrecht. In een stad met bijna 350.000 inwoners, is het geen verassing dat hier behoorlijk wat sportscholen zijn te vinden. Zo vind je er onder andere Newstyle Healthcenters, Basic-Fit, David Lloyd, SportCity en TrainMore. Klaar om te beginnen? Bekijk het aanbod van sportscholen, filter op wat voor jou belangrijk is en begin vandaag nog met fitnessen bij jouw favoriete sportschool in Utrecht!

  Algemeen

  Luxe

  Gewicht

  Apparatuur

  Groepslessen

  Begeleiding

  Fitnessen in Utrecht

  Je bent op zoek naar een sportschool in Utrecht en hebt de eerste stap gezet door op newgym.nl te kijken. Maar hoe bepaal je nu wat voor jou belangrijk is wanneer je begint met fitness? Goed is om eerst te bedenken wat je wil bereiken met het sporten. Zo kun je gaan fitnessen om wat kilo’s kwijt te raken, ofwel afvallen. Veel mensen die echter beginnen met sporten doen dit ook om sterker te worden. Dit doe je door te kiezen voor krachttraining. Ook is het goed om vooraf te bepalen wat je wil betalen per maand. Utrecht heeft namelijk sportscholen in alle prijscategorieën: van goedkoop en betaalbaar, tot luxe en dus iets duurder. Ben je een vrouw en sport je liever alleen met vrouwen? Ook hier bestaan sportscholen voor.

  Alle sportscholen in Utrecht en omgeving

  In Utrecht kun je vrijwel overal in de stad wel terecht om te sporten. Zo zitten er diverse sportscholen centraal in de binnenstad en het Centrum. Ook kun je in Zuid, Noord, Oost en West terecht. Verder vind je in de buurt van De Uithof, Lunetten, Lombok, Abstede, Zuilen en aan de Leidsche Rijn diverse fitnesscentra. Wanneer je liever in de omgeving van Voordorp, Vleuten-De Meern of misschien zelfs Overvecht sport, kun je dit ook aangeven. Tenslotte zijn ook in de wijken Wittevrouwen, Hoograven, Rivierenwijk, Oog in al en Vogelenbuurt meerdere sportscholen gevestigd.

  Ladies only fitness in Utrecht

  Voor de dames die het gezellig vinden om met andere vrouwen te sporten, zijn er in Utrecht diverse Ladies only sportscholen te vinden. Hier mogen geen mannen komen, dus je bent gegarandeerd alleen met vrouwelijke sporters aan het fitnessen!

  Sportschool faciliteiten in Utrecht

  Wanneer je je aanmeldt bij een fitnesscentra in Utrecht, doe je dit in eerste instantie om te gaan sporten. Wil jij na je workout ook nog even te ontspannen? Vink dan de filter: Sauna, Zonnebank of Zwembad aan en wij geven jou de beste mogelijkheden! Inspiratie nodig? Bij het zoeken naar een sportschool geven wij je talloze opties bij de faciliteiten.

  Fitness abonnementen in Utrecht

  Fitnessen bij een sportschool doe je veelal door een abonnement af te sluiten. Wat hierin mogelijk is, varieert per sportschool. Je kunt zoeken op een sportschool die geen of een korte opzegtermijn heeft, of kiezen voor een sportschool waar je korting krijgt als student of senior. Ben je nog niet zeker van het aantal keren dat je van plan bent om te gaan sporten? Kijk dan eens of er sportscholen zijn die een dagkaart, weekkaart of maandkaart hebben, zodat je aan het begin nog nergens aan vastzit! Wanneer je met het hele gezin wil gaan sporten, kun je kijken naar een gezinsabonnement of familieabonnement.

  Filter sportscholen

  {content}
  newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
  newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X