nlNederlands

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Mogelijk hebben wij hem al voor je beantwoord in onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan gerust aan ons.

 • Wat kost het mij?

  Niets! Het vergelijken, bekijken en vinden van een sportschool is geheel gratis. Ook het aanvragen van een proefles brengen bij ons geen extra kosten met zich mee. Wel kan het zo zijn dat de sportschool een kleine vergoeding vraagt voor een proefles.

 • Vergelijken jullie echt alle fitnesscentra?

  Hiervoor doen wij onze uiterste best. Het kan natuurlijk zo zijn dat wij een sportschool over het hoofd hebben gezien. Wanneer dit het geval is, waarderen wij het zeer als je ons een seintje wil geven!

 • Hoe vraag ik een proefles aan bij een sportschool?

  Door op de sportschoolpagina op de knop ‘Ik wil een proefles’ te drukken, indien deze beschikbaar is. Je vult een aantal van je gegevens in en vervolgens neemt de sportschool zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste proefdag of -les.

 • Hoe kies ik de beste sportschool?

  Wij raden je aan te bepalen wat voor jou belangrijk is en dit aan te geven bij het filtermenu. In onze ervaring is een proefles de beste manier om een sportschool echt te leren kennen. Neem er gerust een paar bij diverse sportscholen en kies vervolgens de beste voor jou uit. Heb je meer hulp nodig? Lees dan eens de blog ‘Door deze drie vuistregels te hanteren vind jij de sportschool die bij jou past!

Mijn sportschool

newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X