nlNederlands

Op zoektocht

Na een stage van een half jaar in Maleisië, kwamen newgym oprichters Danny en Jelle terug in Nederland met een hoop ervaring, maar ook met een aantal extra kilo’s aan lichaamsgewicht. Hoogste tijd om te gaan fitnessen! Tijdens de zoektocht naar een sportschool, liepen zij tegen een probleem aan: Waarom kun je nergens op het internet op een eenvoudige en overzichtelijke manier sportscholen vergelijken, zoals dat ook met telefoonabonnementen, hotelaanbieders, verzekeraars en energieleveranciers kan?

De keuze is reuze. Toch?

Ze gingen zelf op onderzoek uit en kwamen er al snel achter dat het online vergelijken van sportscholen momenteel een flinke kluif is. Het maken van een weloverwogen keuze blijkt niet alleen voor hen lastig. Cijfers over de fitnessbranche laten namelijk zien dat mensen over het algemeen niet lang bij één sportschool blijven. De redenen hiervan zijn onder andere een gebrek aan discipline bij de sporter, maar ook de verwachtingen van de sporter die niet altijd overeenkomen met wat de sportschool biedt.

Alle sportscholen, één overzicht.

Om de kans op een succesvolle match tussen sporter en sportschool te vergroten, is newgym in het leven geroepen. Een platform waar je op een eenvoudig manier sportscholen met elkaar kunt vergelijken, op basis van jouw behoeften. Hoe het werkt? Je kiest je locatie, filtert op wat jij belangrijk vindt en vergelijkt vervolgens het aanbod.  Benieuwd of er een sportschool voor jou bij zit? Bekijk dan snel het aanbod van sportscholen!

Mijn sportschool

newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X