nlNederlands

Sportschool Amsterdam, Noord-Holland

Onze hoofdstad biedt haar ruim 800.000 inwoners talloze mogelijkheden om te sporten. Met meer dan 100 sportscholen verspreid over Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam West en Amsterdam Noord is er voor iedere sporter wat wils. Zo zijn er diverse sportscholen die 24 uur per dag geopend zijn, waardoor jij op elk willekeurig uur van de dag kunt fitnessen. Ook vind je in Amsterdam natuurlijk de bekendere sportscholen als Basic-Fit, TrainMore en SportCity. Klaar om je doelen te behalen? Kies je filters, druk op zoek en vind jouw nieuwe sportschool vandaag nog!

Algemeen

Luxe

Gewicht

Apparatuur

Groepslessen

Begeleiding

Fitnessen in Amsterdam

Wanneer je begint met fitness, zijn er diverse redenen die jou kunnen bewegen. De een wil afvallen, de ander aankomen. Misschien wil je een sixpack voor de zomer, of is het je doel om fit te blijven naast je werk of studie. Wat je doel ook is, een sportschool vind je eenvoudig bij newgym.nl door te filteren op wat jij belangrijk vindt. Zo kun je kiezen tussen een sportschool met een focus op groepslessen, krachttraining of cardio. Uiteraard kun je ook filteren op prijs, waardoor je kunt zoeken naar een goedkope sportschool in Amsterdam, of een luxe sportschool waar je wat meer voor betaalt.

Locaties in Amsterdam

Bijna nergens in Nederland vind je zoveel sportscholen als in Amsterdam. Zo kun je fitnessen in de Pijp, Noord, de Jordaan of de Rivierenbuurt. Ook in Zuid, Baarsjes en in de buurt van het Vondelpark zijn diverse sportscholen te vinden. Kies je liever voor een sportschool in het Centrum, Oost, Oud of Nieuw West? Ook dat kan. Geef bijvoorbeeld aan dat je iets zoekt op de Zuidas, in de Haarlemmerbuurt of in de omgeving van de Johan Cruijff Arena en krijg direct de resultaten. Of vind eenvoudig op basis van je postcode of locatie de dichtstbijzijnde sportschool in jouw buurt!

Faciliteiten in Amsterdam

De sportscholen in Amsterdam bieden naast fitnessmogelijkheden vaak ook ontspannende faciliteiten aan. Wil je bijvoorbeeld een sportschool met zwembad, sauna of zelfs een zonnebank? Geef dit dan aan bij de filters, dan zoeken wij voor jou een sportschool waar jij na je workout even lekker kunt relaxen!

Abonnementsvormen in Amsterdam

Sporten in Amsterdam gaat vaak op basis van een abonnement. Hier valt echter wel onderscheid in te maken. Zo kun je kiezen voor een sportschool zonder opzegtermijn, of een sportschool waar je korting krijgt, hoe vaker je komt. Heb je liever een sportschool waar je een dagkaart, weekkaart, maandkaart of strippenkaart hebt? Ook deze bestaan in Amsterdam. Ben je student, senior, of onderdeel van een gezin of familie? Ook hier kun je in sommige gevallen korting voor krijgen.

Filter sportscholen

{content}
newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X