nlNederlands

Sportscholen in Nederland

In Nederland zijn wij gek op fitness. Met ruim 2,5 miljoen abonnementhouders, is fitness de meest beoefende sport in ons land. Wij vinden het leuk dat jij ook overweegt om mee te gaan doen! Of misschien ben je al aan het fitnessen, maar ben je op zoek naar een nieuwe sportschool. Via newgym heb je eenvoudig en overzichtelijk een lijst van alle sportscholen in Nederland. Zo kies je op basis van je locatie, provincie, stad of dorp welke sportscholen wij jou tonen.

Filter sportscholen

Reset
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€1,00p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€49,95p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€65,00p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€54,95p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€21,13p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€57,50p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€60,00p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€23,00p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€30,00p.m.
 • Bekijk
  Geverifieerd
  Geen reviews
  vanaf€29,95p.m.
 • Missen wij een sportschool? Dan vinden wij het fijn als je deze sportschool bij ons onder de aandacht wil brengen.

  1 2 3 80
  Filters

  Fitness in Nederland

  Naar de sportschool gaan doe je vrijwel altijd met een doel. Of dit nou afvallen, aankomen, conditie verbeteren of in vorm blijven is. Bij newgym vind je snel de sportschool in de buurt die bij jou, of juist bij je doel past.

  Sportschoolketens in Nederland

  In Nederland zijn ook een aantal fitnessketens gevestigd, zoals Basic-Fit, Fit For Free, Anytime Fitness, Curves, Fitland, TrainMore, David Lloyd Clubs, waarbij je gebruik mag maken van je pas op diverse locaties. Ideaal als je veel onderweg bent, of op meerdere locaties woont!

  Ladies only fitness in Nederland

  In Nederland heb je diverse sportscholen en fitnesscentra, waar de Ladies only regel geldt. Het kan ook zo zijn, dat er sportclubs zijn waar er lessen worden verzorgd enkel voor dames. Sportscholen voor vrouwen in Nederland zijn onder andere: Curves, Fit4Lady en hart for her.

  Alle sportscholen in Nederland

  Vrijwel in elke stad of dorp in Nederland, is er een sportschool of fitnesscentra te vinden. De meeste sportscholen vind je natuurlijk in de grotere steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Almere en Tilburg. Ook kun je in Eindhoven, Leeuwarden en Den Bosch terecht.

  Sportschool faciliteiten in Nederland

  Wat is er beter na het sporten, dan even lekker te ontspannen? Bij veel sportscholen kan dit, bijvoorbeeld in een lekkere douche, sauna of onder de zonnebank. Bij faciliteiten kun je ook denken aan jouw favoriete apparaten, zoals een benchpress bank of squatrek. Naast apparatuur, vallen ook parkeerplaatsen en wellness mogelijkheden onder faciliteiten. Heb jij al bepaald wat echt niet mag ontbreken?

  Fitness abonnementen in Nederland

  Vrijwel alle sportscholen in Nederland werken met aan abonnement, of lidmaatschap. Je sluit van tevoren een contract af voor een aantal maanden en betaalt deze vervolgens per maand, of je kiest ervoor om in één keer te betalen. De meeste abonnementen zin op basis van 12 of 24 maanden en worden vervolgens stilzwijgend verlengt. Ook zijn er diverse fitnessclubs waar je gebruik kunt maken van een dagpas, weekpas, maandpas of strippenkaart. Handig als je ergens voor een kortere tijd verblijft!

  Mijn sportschool

  Beoordeel je sportschool
  newgym maakt gebruik van cookies. Akkoord Meer lezen
  newgym maakt gebruik van cookies. Door verder gebruik te maken van deze website, geef je hiervoor toestemming. X