Gastbloggers gezocht voor newgym

Update 14 juni 2024: op dit moment hebben wij voldoende gastbloggers. Het plaatsen van een gesponsord artikel tegen betaling blijft wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Ben jij fitnessgek, heb je een passie voor gezond leven of ben je een schrijftalent die anderen graag helpt bij hun fitnessavontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze blog zijn wij op zoek naar gastbloggers, die het leuk vinden om voor onze bezoekers te schrijven. Je voorziet onze lezers van waardevolle tips, herkenbare verhalen of andere relevante informatie. In ruil daarvoor bieden wij jou een podium op een snelgroeiend platform en mag je indien je dat wil, uiteraard onder je eigen naam, met foto en vermelding bloggen.

Wil je wekelijks, maandelijks of liever jaarlijks iets schrijven? Bij ons is alles bespreekbaar. Ditzelfde geldt voor de onderwerpen waarover je mag schrijven, al houden wij er natuurlijk wel van als dit fitness gerelateerd is. Denk hierbij aan voeding, fitness, rust en lifestyle. Je mag ons voorzien van foto’s, maar in overleg kunnen wij deze ook voor je regelen.

Naast dat de blogs op onze site vindbaar zijn, posten wij deze ook op onze social mediakanalen. Dit zorgt ervoor dat jouw blogs een groot bereik hebben en door veel mensen worden gelezen!

Interesse? Neem dan contact met ons op en wie weet schrijf jij onze volgende blog.