Wat doe jij jezelf cadeau in december?

Eén van de manieren om een goed voornemen waar te maken, is door jezelf te motiveren met een cadeau. Daar is december natuurlijk de perfecte maand voor. Dus wil jij gaan sporten in 2019, maar kun je nog wat motivatie gebruiken? In dit artikel geven wij je vier suggesties voor een sportief cadeau aan jezelf.

Miiego boom headphone

Ben je de muziek in de sportschool zat? Creëer je eigen afspeellijst en ga los op de beats die jij fijn vindt. De Miiego Boom is een draadloze over ear / on ear koptelefoon met uitwasbare kussentjes. Soft PU materiaal voor tijdens het sporten en lederen kussens voor meer ontspannend gebruik van de koptelefoon. Klinkt als muziek in je oren? Bestel de Miiego Boom in het zwart, of zwart met goud.

Bodyhoop

Bodyhoop hoepel

Wil je wel sporten, maar doe je dit liever vanuit huis? Met de Bodyhoop train je op een leuke manier je buikspieren, middels een fitness hoelahoep. Met een online te volgen training kun je op elk willekeurig moment van de dag in 10 – 15 minuten je workout uitvoeren. Op 13 januari start de nieuwe challenge. Dertig dagen, elke dag een workout, waarbij je kunt rekenen op online (mindset) coaching, voedingstips en recepten. Je start met een grote groep vrouwen, allemaal tegelijk, vanuit je eigen huis. Zet je tablet aan en doe mee. Benieuwd welke Bodyhoop bij jou past? Neem dan een kijke tussen het aanbod van fitnesshoelahoeps!

Polar M400 HR sporthorloge met hartslagsensor

Deze gadget mag eigenlijk niet ontbreken wanneer je van plan bent te gaan sporten in 2019. Het sporthorloge is een sportief cadeau en maakt je hartslag zichtbaar, bevat GPS en meet 24/7 je activiteiten en slaappatroon. Ook hou je eenvoudig persoonlijke records bij en sluit je hem aan op je smartphone. Haal meer uit je sportsessies met dit horloge en bestel hem vandaag nog!

Blendtec Classic 575 Power Blender

Op zoek naar een eenvoudige manier om gezond de dag te beginnen, of te eindigen? Met de Blendtec Classic blender bereid je de gezondste en rijkste shakes voor jezelf. Of het nou smoothies, deeg of zelfs een dessert is. Begin jij 2019 ook gezond? Doe je zelf de Blendtec vandaag nog cadeau!

Heb je nog tips nodig om de laatste dagen van de decembermaand goed door te komen? In deze blog geven we je advies. Heb je nog geen goede voornemens? Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet!