Eenvoudig thuis of onderweg sporten doe je zo!

Vind jij het fijn om te sporten op de momenten waarop het jou uitkomt? Dan is het mogelijk om thuis te fitnessen en er voor te zorgen dat jij fit en gezond blijft. Om voldoende beweging te stimuleren en een goede training te voltooien heb je voldoende materiaal nodig om oefeningen mee te doen. Je kunt hierbij kiezen voor booty bands. Dit is een set die bestaat uit drie verschillende banden en omhuld zijn met comfortabeler textiel. De stof is uitermate geschikt voor het trainen van de billen. Je hebt hierbij zelf de mogelijkheid om de inspanning te bepalen en je eigen fysieke en mentale grenzen door inspanning te verleggen.

Het trainen van jouw lichaam

Door gebruik te maken van booty bands is het mogelijk om jouw lichaam te trainen. De stoffen zijn namelijk gemaakt van elastiek, waardoor het materiaal bijzonder geschikt is om je billen te trainen. De banden zijn meerdere getest door experts en speciaal ontwikkeld voor het trainen van de bovenbenen. De drie verschillende bands zijn anders in lengte, waardoor het mogelijk is om op verschillende manieren te trainen. Je hebt tevens de mogelijkheid om banden aan te schaffen in licht, medium en zwaar. Een andere optie om fit te blijven is te kiezen voor een fitness hoelaloep.

Hoelahoep

Constructie van het elastiek

De elastieken in de booty bands zijn zodanig gemaakt dat deze goed te strekken zijn. Daarnaast is er sprake van een antislip laag aan de binnenzijde, waardoor de band niet meer verschuift tijdens het trainen. Dit voorkomt dus een knijpend gevoel tijdens het inleveren van een inspanning. Het is vervolgens mogelijk om de weerstand die de band kan bieden zelf te bepalen. Je hebt immers de keuze uit banden van 45 kilogram, 65 kilogram en 75 kilogram. Hierdoor bepaal je de moeilijkheid van de oefeningen. Door te kiezen voor een band heb je verder de mogelijkheid op oneindig veel oefeningen.

Prijsverschillen en verschillende maten

Bij het bekijken van het aanbod aan bands is het mogelijk om uit verschillende opties te kiezen. De bands verschillen namelijk van elkaar op basis van prijs en maatvoering. De maat die het beste past bij jou is afhankelijk van je lengte en hoever je gevorderd bent in het sporten. De prijsverschillen komen tot stand op basis van de maatvoering en het ontwerp. Ondanks de prijsverschillen is er nog voldoende aanbod waaruit je kan kiezen, dat geldt binnen iedere prijscategorie.

Twijfel je of je binnen of buiten wil gaan sporten? Mogelijk helpt dit artikel je dan.