Dit is waarom jij bij deze gym in Groningen moet gaan sporten

Wil jij starten met fitness of personal training en woon je in de omgeving van Groningen? Zoek dan niet verder! Wij hebben de perfecte gym voor je gevonden. In het centrum van Groningen vind je namelijk Push & Pull. Sportschool, maar ook een supplementenwinkel, zodat je je sportieve doelen maximaal kunt boosten. Maar de supplementenwinkel, lees snoepwinkel voor mensen met sportieve doelen, is niet de enige reden om lid te worden van deze gym. Wij geven je vijf redenen om zo snel mogelijk te starten met trainen bij Push & Pull. 

Hoogwaardige personal training

Ben je nog niet een doorgewinterde sporter? Of wil je graag een betere techniek aanleren? Dan zit je hier goed. Push & Pull biedt personal training in Groningen aan door ervaren trainers in het vak. Na een professionele intake waarin jouw doelen en wensen uitvoerig besproken worden, krijg je een persoonlijk trainingsschema op maat. De kracht zit hem echter met name in de begeleiding hiervan. Duidelijk is dat de nadruk van de personal training ligt op techniek en uitvoering. Pas wanneer dit goed zit, wordt het gewicht verhoogd. 

Naast de kennis van trainers valt sowieso het hoge kennisniveau op bij Push & Pull. Wie eerder wel bij ‘de grote ketens’ heeft gesport, heeft vast opgemerkt dat er weinig aandacht voor uitvoering en techniek is. Niet bij Push & Pull, want ook de leden helpen elkaar graag wanneer daar behoefte aan is. 

Sporten met een sportmaatje, maar dan begeleid

Voor sommige mensen is de stap naar de sportschool best een grote stap. Push & Pull springt daar goed op in, met het aanbieden van het ‘Duo personal training’ concept. Met duo training kan je een sportmaatje meenemen waarmee je samen personal training krijgt. Is het dan nog wel ‘personal’ training vraag je je af? Dat is het zeker, want bij elke oefening die je doet is er aandacht voor de uitvoering en de techniek. Het enige verschil is dat je het samen met iemand kunt doen, die jou net dat stukje extra motivatie geeft die je nodig hebt!

Push & Pull Groningen

Gezelligheid

Wat direct opvalt wanneer je traint bij deze sportschool is de gemoedelijkheid en gezelligheid. Anders dan bij grote fitnessketens heerst hier het gevoel van een community. Iets waar de eigenaren van Push & Pull trots op zijn en ook graag uitdragen. Ook iets wat de drempel om naar de sportschool verlaagd en waardoor mensen makkelijk binnenstappen bij de sportschool in het centrum van Groningen. 

Topmateriaal 

Geen machines die vastlopen of bordjes met ‘defect’ bij Push & Pull. Ook weleens lekker! Naast het feit dat de materialen goed onderhouden zijn, barst het sowieso van topmaterialen in deze gym. Met merken als Rogue, Panatta en Nautilus is het duidelijk dat de eigenaren veel waarde hechten aan goede materialen en hun leden graag waar voor hun geld geven. 

Ruime openingstijden

Eén reden waarom fitness zo’n populaire sport is, is omdat het een sport is die men op bijna elk moment kan doen. Je bent niet gebonden aan bepaalde tijden waarop een training wordt gegeven, of wanneer je team traint. Je gaat wanneer jij tijd hebt. De enige voorwaarde is natuurlijk wel dat je sportschool geopend is. 

Met maar liefst 102 openingsuren in een week, is Push & Pull van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 22.30 uur geopend, zaterdags van 9 tot 22.30 uur en zondags van 10 tot 21.00 uur. Zo kan jij aan je lichaam en conditie werken wanneer jij zin hebt! 

Conclusie

Ben je op zoek naar een (nieuwe) sportschool in het centrum van Groningen? Dan kan je niet om Push & Pull heen! Ben je nog niet volledig overtuigd? Loop dan gerust binnen, want het personeel geeft je graag vrijblijvend een rondleiding.