Flaneren? Deze vijf festivals wil jij niet missen deze zomer

Wanneer je deze zomer zin hebt om lekker veel te bewegen, dan kun je naast het bezoeken van de gym er ook altijd voor kiezen om een festival te bezoeken. Je loopt er niet alleen veel, maar je kunt ondertussen ook nog eens lekker genieten van de muziek en zelfs een dansje wagen. Om echt lekker te kunnen flaneren deze zomer op een festival is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste festivals uitkiest. Hieronder lees je precies welke festivals je kunt bezoeken om lekker te flaneren met jouw summer body.

Intents Festival

Om te beginnen kun je eens een bezoekje brengen aan het festival van Intents Festival. Als je eens lekker uit je dak wilt gaan, is dit een goede aanrader. Zo kun je bijvoorbeeld dansen op allemaal hardere stijlen om ultiem te kunnen genieten van de muziek. Het festival duurt in totaal drie dagen. Je kunt dus drie dagen lang dansen en intens genieten van het festival. Verder kun je er ook voor kiezen om te blijven slapen op de camping van het festival. Op die manier kun je onafgebroken gaan flaneren. Het is echter wel van belang dat je op tijd je tickets scoort. Via GoTicketShop kun je zonder problemen genieten van de laatste tickets voor dit festival.

Harmony of Hardcore

Als je ervan houdt om eens lekker te gaan flaneren op hardcore muziek, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor het festival: Harmony of Hardcore. Dit festival is een drukbezocht festival waarin je wordt meegenomen in de diverse smaken binnen hardcore. Voel de muziek door je hele lijf gaan en geniet van een onvergetelijk festival. Als je een echte fan bent van hardcore, dan moet je een keer bij Harmony of Hardcore geweest zijn. Kijk in de Festivalagenda zodat je niks van dit festival hoeft te missen en blijf up-to-date van alle andere festivals.

Awakenings

Voor de techno-liefhebber is Awakenings een leuk festival. Awakenings vindt op verschillende locaties plaats, maar alle feesten hebben een ding gemeen: je kunt lekker losgaan op de uptempo-muziek. Bovendien worden er ook vaak meerdere festivals per jaar georganiseerd. Laat jezelf dus lekker meevoeren in de muziek en geniet van een topfestival!

festival 2

Lowlands

Genieten van verschillende muziekgenres én meer kan op het festival Lowlands. Lowlands is namelijk niet alleen een muziekfestival: je hebt er namelijk naast muziek ook theater, dansshows en andere vormen van entertainment. Ben je van plan om naar Lowlands te gaan, voor vooral de muziek? Dan kun je genieten van verschillende muziekgenres, denk bijvoorbeeld aan rockmuziek maar ook kun je luisteren naar pop. Voor iedereen is er dus wel wat leuks te beleven bij Lowlands.

Defqon.1

Een ander festival waar je zeker lekker kunt flaneren, is Defqon.1. Voor de hardstyle- en hardcoreliefhebbers is dit festival zeker een bezoekje waard. Al meerdere jaren op rij wordt dit festival georganiseerd en het is ieder jaar weer een groot spektakel. Defqon.1 duurt meerdere dagen en je kunt overnachten op de bijbehorende camping. Bovendien kun je tijdens dit festival ook genieten van een prachtige eindshow.

Liever een zaterdagje thuisblijven? Lees dan hier onze 7 beste thuis-self care tips om zo gezond mogelijk te blijven.