Op deze manier is jouw bad binnen no time ijskoud!

Koudetherapie, koud douchen, de Wim Hof Methode: de genezende kracht van koudetherapie wordt steeds bekender en daarmee gaan steeds meer mensen thuis aan de slag met koudwaterbaden. In de praktijk betekent dit, als je niet in Siberië woont, dat je altijd in de weer bent met een flinke dosis ijsblokjes voor jouw ijsbad. Dat moet toch anders kunnen? Dat was precies wat de oprichters van Khione dachten. Zij ontwierpen de CoolCube™: een krachtige waterkoeler die het water in jouw bad binnen no time naar 0 tot 1 °C brengt.

Bye bye ijsblokjes

Nooit meer in de weer met ijsblokjes en altijd jouw ijsbad paraat: dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. De oprichters van Khione ontwierpen de Coolcube, een krachtige motor die werkt op een soortgelijke manier als een vriezer. Hij is uitermate geschikt voor het supersnel koelen van water. Het voordeel van Khione is, is dat zij met hun CoolCubes een hoge prijs-kwaliteit bieden; een soortgelijke waterkoeler voor deze prijs zijn wij nog niet eerder tegengekomen.

Consistent koudetraining

Neem jij minder vaak een ijsbad maakt dan je zou willen? Snappen wij. Door het gedoe met ijsblokjes of simpelweg geen zakken ijs in huis te hebben skippen wij ook wel eens een dagje en wisselen we het ijskoude dompelbad in voor een koude douche. En dit terwijl we zo goed weten dat een koude douche niet hetzelfde effect heeft. Dit is nu verleden tijd met de ontdekking van de CoolCubes van Khione. Zij geven je de keuze uit 2 modellen: één voor 1500 liter en een 2500 liter-variant. Met een eenmalige investering in de CoolCube, investeer je in jouw gezondheid en bespaar je jezelf veel tijd en gedoe (en zakjes wegwerpplastic).

CoolCube 2

Wat maakt de Coolcube uniek?

  • Nooit meer gedoe met ijsblokjes.
  • Milieuvriendelijker dan telkens een ijsbad maken met ijsblokjes.
  • Duurzaam: de CoolCube gaat meer dan 10 jaar mee.
  • Brengt de watertemperatuur in 2 tot 4 uur naar het vriespunt.
  • De CoolCube past op vrijwel elk bad, geen extra investering nodig.
  • Zelfs als je niet technisch onderlegd bent, installeer je de CoolCube in een handomdraai.

Voorkom blessures en ontstekingen met dagelijkse koudetherapie

Met de CoolCube kun jij dagelijks op een simpele en snelle manier jouw koudetherapie uitvoeren. Hiermee geef je jouw gezondheid een waardevol cadeau. De lijst met gezondheidsvoordelen door koudetraining is inmiddels eindeloos: van het verminderen van chronische luchtwegproblemen tot het voorkomen van blessures, van minder kans op hart- en vaatziekten tot een betere vetverbranding. Ook mentaal heeft koudetraining een positief effect: door de blootstelling aan koude maakt je brein endorfine aan, een stofje dat je goed doet voelen. Niet voor niks is de populariteit van de Wim Hof Methode enorm aan het toenemen.

Hoe bestel je jouw CoolCube?

Khione Cold Therapy is gevestigd in Amsterdam, daar worden ook de CoolCubes geassembleerd. Bestellen doe je eenvoudig via de website waarna je jouw CoolCube binnen 2 à 3 weken in huis hebt!