Je abonnement bij BigGym opzeggen?

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: het is alweer de zoveelste lockdown. Jij had doelen voor jezelf gesteld om extra fit te worden. Het jaar gezond afsluiten en goed aan je lichaam en geest werken, om nog wat lekkerder in je vel te zitten. Helaas zijn de sportscholen sinds een aantal weken alweer gesloten en laten we eerlijk zijn: dit is niet altijd even makkelijk. De sportschool is dan ook een plek wat als goede uitlaatklep kan dienen. In tijden van corona moeten we flexibel blijven en er het beste van proberen te maken voor onszelf en voor elkaar.

Alternatief op de sportschool

Als puntje bij paaltje komt lijkt het in deze tijd het slimste om zelf wat sportspullen aan te schaffen, waar je bijvoorbeeld een parcourtje mee kunt maken, zodat je alsnog goed in beweging blijft. Afhankelijk van de doelen die je voor jezelf hebt, kun je met wat creativiteit je eigen ‘mini gym’ bouwen. Ligt je focus vooral op cardio? Dan is het sowieso een goed idee om een paar keer in de week een stuk te gaan hardlopen. Het fijne hiervan is dat je gelijk frisse buitenlucht binnen krijgt, iets wat we in tijden van een lockdown nog wel eens tekort kunnen komen. Ligt je focus meer op krachttraining? Schaf dan wat gewichten aan en bedenk welke oefeningen je er allemaal mee kunt doen, om zo toch in shape te blijven. Om gemotiveerd te blijven, is het altijd een goed idee om samen met een vriend of vriendin te sporten. Elkaar aanmoedigen en elkaars ideeën inzetten om een creatieve gym te bouwen.

Abonnement BigGym opzeggen sportschool

BigGym abonnement opzeggen

Het is hoe dan ook vervelend dat we in tijden van corona niet precies weten waar we aan toe zijn. Als je nu nog een abonnement hebt lopen op de sportschool, dan kan dat een dure kostenpost zijn. We weten helaas ook nog niet wanneer de sportscholen weer open mogen. Als jij zelf ook financiëel last hebt van crisis, omdat je bijvoorbeeld zzp’er bent, dan kan het slim zijn om kritisch naar je uitgaven te kijken. Aangezien de sportscholen niet open mogen, zou je kunnen overwegen om je abonnement op te zeggen. Houdt er wel rekening mee dat ook achter elke fitnessclub een ondernemer zit, die hierdoor weer omzet verliest. Toch opzeggen? De opzegservice van Xpendy kan je gemakkelijk helpen met het opzeggen van je abonnement. Via Xpendy kun je veel verschillende abonnementen opzeggen en dus ook sportschoolabonnementen. Wil je bijvoorbeeld bij BigGym opzeggen? Xpendy helpt jou snel verder!

Contact BigGym

Wanneer je vragen hebt over je abonnement bij BigGym, kun je ze bereiken op het telefoonnummer: 09009992444. Het postadres is: BigGym B.V., Postbus 102, 1960 AC, te Heemskerk.