Benieuwd wie er wekelijks verantwoordelijk zijn voor onze blogs, artikelen en columns? Hieronder vind je alle smoelen naast elkaar. Klik op een van de portretten om alle artikelen van deze schrijver te lezen. Wil jij hier ook tussen staan? Neem dan contact met ons op en wie weet schrijf jij onze volgende blog!

Carlo Kastermans

Stapte in 1989 in de toen nog onbekende fitnesswereld. ‘De tijd van oud ijzer, brede mannen en strakke vrouwen’. Heeft tevens een passie voor voetbal, is docent bij Start2Move en eigenaar van Sportnav.

Danny

Zit hij niet met zijn neus in de code, dan vind je hem wel in de sportschool of de kroeg.

Hinke Meinema

Diëtiste, 26 jaar jong en onder andere eigenaresse van Diëtistenpraktijk Hinke Meinema. Spreekt liever niet van een dieet, maar van een levensstijl verandering met een daarbij passend persoonlijk voedingsadvies.

Jelle

Praat en schrijft meer dan dat hij traint. Wel een aardige gast bij wie het zeker niet ontbreekt aan enthousiasme.

Jesse Romijn

Personal trainer en leefstijlcoach bij Movement Lab. Favoriete oefening: back squat. Zou uitgeput zijn als hij een burpee moest doen voor elke flauwe woordgrap.

Joel Broersma

Gezondheidscoach, fysiotherapeut en sportliefhebber. De schakel tussen de behandelkamer en het sportveld.

Kiki Remmits

Sportliefhebster met Brabantse roots, woonachtig in Hoofddorp. Naast newgym ook blogster en eigenaresse bij ByKiek.

Niels Bosman

Niels is de bedenker van de MakkelijkAfvallen methode en houdt ervan om jou te inspireren met de lekkerste recepten voor een slank & gezond leven.

Pauline Lagerweij

Gewoon een alleenstaande werkende moeder die, naast haar passie voor fitness en voeding, vol gaat voor haar dromen.