Laatst toegevoegde reviews

Hier vind je alle reviews over sportscholen in Nederland die op newgym zijn geplaatst. Ook een review plaatsen? Dat kan hier.

Ezra 13 juli 2019

Heerlijke no-nonsense sportschool met een huiselijk sfeertje

Een fijne sportschool.
Sfeer is altijd goed. Geen haantjes gedrag oid. Van jong tot oud, beginners tot ver gevorderd van alles traint hier.
Personeel is erg vriendelijk en is altijd wel aanwezig voor een praatje of om je te helpen.
Er is heeeeeelveel apparatuur. Diverse dumbell rekken tot 60kg. Zeker 5 bankdruk banken. Veel cardio. Je kan eigenlijk altijd wel doorpakken zonder ergens te hoeven wachten.

Gerwin de Jong 12 juli 2019

Kleine toegankelijke sportschool

Vriendelijke personeel wat uit de regio komt en zijn best doet om met iedereen persoonlijk contact te maken.
Gratis schema’s en begeleiding via het personeel en de localgym app.
Organiseren ook thema avonden, hier uit blijkt alleen maar dat ze lokaal betrokken willen zijn.

Kan iedereen uit Kaatsheuvel en omgeving deze sportschool aanraden door de gemoedelijke sfeer, maar ook de apparatuur die er staat is ruim voldoende om lekker te kunnen trainen.
Zowel voor de hardcore sporters als de recreatieve sporters.

Manuel 11 juli 2019

Familie sfeer

Heel goed, alleen jammer genoeg niet op zondag open

Hans 10 juli 2019

gezellige en professionele club

alleen maar positief

Susanne 4 juli 2019

Een gezellige plek waar je elkaar niet voor de voeten loopt.

Super. Goede begeleiding en hele fijne douches 😂

mirjam 4 juli 2019

Ongedwongen sfeer met professionele medewerkers

door de motiverende medewerkers is de drempel om te gaan veel kleiner geworden.

AN 22 juni 2019

Prima sportschool

Een fijne en ruime sportschool met veel mogelijkheden. Ik miste soms wel de begeleiding tijdens het sporten, deze is er niet of nauwelijks. Verder is het personeel wel erg vriendelijk en behulpzaam bij het maken van een sportschema en denken goed mee.

J. van Hes 14 juni 2019

Omnia is een sportschool waar je nog veel persoonlijke aandacht krijgt

Mijn ervaring met deze sportschool is zeer positief. Als je hier sport ben je geen nummer en tonen de trainers oprechte interesse in jou als persoon en je doelen. Daarnaast helpen ze je op een professionele manier om verder te komen. Ook is de sfeer gemoedelijk en familiair.

Starter 12 juni 2019

Fijne omgeving en begeleiding van experts

Fijne omgeving en begeleiding van experts. De eigenaren zijn top motivator en er is voor ieder niveau plaats. Zo sta je als beginner niet direct in de wei met de vergevorderde sporters (tenzij dit is wat je wil) veel goede programma’s en duidelijke instructies. Je loopt er trots als een pauw vandaan.

jetty 5 juni 2019

Receptie personeel onbehulpzaam/onbeschoft

Trainers locatie en materiaal goed
Receptie dame bejegend de klanten zeer onvriendelijk

1 2 3 30