Laatst toegevoegde reviews

Hier vind je alle reviews over sportscholen in Nederland die op newgym zijn geplaatst. Ook een review plaatsen? Dat kan hier.

Jan 18 april 2019

Zeer chille sportschool

Prima sportpark. Lekker rustig en genoeg ruimte tussen de toestellen wat ideaal is

Kevin 18 april 2019

Lekker rustig, apparaten nog gloednieuw

Goed. Erg veel ruimte ook en lekker rustig. Daarnaast mooi centraal in het centrum

Han Sijmons 18 april 2019

Super fijne sportschool om doelgericht te trainen!

Geweldige compacte sportschool met een fijne sfeer, uitstekende begeleiding en precies voldoende materiaal om een lekkere workout in elkaar te draaien!

De eigenaren zijn enthousiast, betrokken, behulpzaam en altijd vrolijk. Heerlijk trainen op deze manier in het hartje van Groningen. Zeker een aanrader!

Nick 17 april 2019

Het is gewoon goed

Ik doe er zelf mma en de coach is formidabel exceptioneel geweldig

Kelly 17 april 2019

Hele fijne gym, met goede lessen

De prijs van deze gym ligt wat hoger, maar hiervoor krijg je goede kwaliteit en fijne groepslessen terug. En doordat de prijs wat hoger is, ga je ook vaker om het maximale uit het bedrag te halen. Daarnaast is het personeel super vriendelijk en is de gym hygiënisch en het materiaal van goede kwaliteit. Ik ga met veel plezier naar DreamFit 🙂

Vincent 17 april 2019

Best personal trainers in Amsterdam

Excellent trainers in a beautifull private gym.

Marielle 17 april 2019

Persoonlijk

Er is voldoende aanbod en de mensen die er sporten komen uit de omgeving. De eigenaar is vaak aanwezig en vraagt altijd hoe het met je gaat.

Lieke 16 april 2019

Prettige, rustige sportschool met genoeg aanbod.

Personeel is prettig in omgang en staat klaar voor advies als hierom gevraagd wordt. Sportschool ziet er netjes uit, een aanrader!

Anneloes 16 april 2019

Prettige en rustige sportschool

Ik ervaar deze sportschool als vrijwel altijd rustig. Hierdoor kun je zelf lekker je gang gaan en hoef je (bijna) nooit te wachten tot dat je op een apparaat kan. Ook ervaar ik deze sportschool als hygiënisch, wat ik zelf erg prettig vind.

Ahmed 16 april 2019

Gewoon basic goed

Goed

1 2 3 26