Laatst toegevoegde reviews

Hier vind je alle reviews over sportscholen in Nederland die op newgym zijn geplaatst. Ook een review plaatsen? Dat kan hier.

Max 16 mei 2019

Super gezellige kleine sportschool waar de personal trainers aandacht voor je hebben wanneer jij dat wilt

Goede service, veel persoonlijk contact. Ze kennen je bij naam. Ik zou geen andere sportschool willen.

Louise 16 mei 2019

Fijne sportschool, hippe en goede lessen.

Een fijne sportschool, met mooie toestellen en groepslessen. Vooral de smallgroup zijn super. Verdergoede begeleiding.

Remco Pardoel 14 mei 2019

The antidote of boring gyms

Leukste boutique van Amsterdam

Niek 12 mei 2019

Super sportschool met fantastisch sfeer!

begonnen met het bootcamp programma. 3x in de week een intensieve training op mijn eigen niveau en daarnaast een eetplan wat goed vol te houden is.Nu half april ben ik 13 kilo kwijt. Ik ga nog wel even !De trainingen zijn leuk, afwisselend en uitdagend en voor iedereen/ elk niveau geschikt of Nikolai aangepast en dus geschikt gemaakt.Het is gezellig en motiverend.

Wouter 11 mei 2019

Hier krijg je echt waar voor je geld en de sfeer is superv relaxt.

DE sfeer is relaxt en super aardig personeel. DE apparatuur is top en ik voelo me helemaal thuis! vGr

Jacco 9 mei 2019

Niet te druk en vriendelijk personeel

Inmiddels zit ik een jaar bij Balili en het bevalt mij super. Enigszins buiten het centrum maar als je toch gaat sporten is fietsen opzich geen probleem. Nooit heel druk en er hangt een ontspannen sfeer. Verder zijn alle apparaten er die je nodig hebt.

peter 9 mei 2019

compleet plaatje

Vanaf dag 1 een goed gevoel bij deze sportschool. goede begeleiding en een super breed aanbod. Naast het juiste aanbod ook prima prijzen.

Tim 8 mei 2019

Sportschool met een goeie sfeer en enthousiaste mensen.

Zeer goed.

Patrick 7 mei 2019

Fijne gym

Fijne sportschool. Vrij ruim en met veel materiaal en toestellen.
Onlangs voorzien van compleet nieuw materiaal.

Gratis groepslessen die je eenvoudig via hun app kunt boeken.
Schoon en vriendelijk publiek.

Er zijn altijd wel 2 mensen aanwezig, maar die je moet je wel direct vragen. Ze zullen niet snel vanuit zichzelf met tips komen als je iets kunt verbeteren.

Henk 7 mei 2019

Mooi dat er nu een sportschool is in Jubbega

Goede combinatie met de fysiotherapie en de trainers die je daarna verder begeleiden.

1 2 3 29