Laatst toegevoegde reviews

Hier vind je alle reviews over sportscholen in Nederland die op newgym zijn geplaatst.

Cees J. Roos 18 april 2020

Prettig, persoonlijk.

Gezellig, geen competitiedrang, gewoon lekker jezelf testen.

Tevreden sporter 16 maart 2020

Een hele fijne en kundige sportschool

Ik sport er nu bijna een half jaar. Er is goede begeleiding en de sfeer is erg goed. De groepslessen die ik heb gevolgd zijn er leuk en motiverend mede door het enthousiasme waarmee de lessen worden gegeven. Ik ben zeer te spreken en kan het iedereen aanraden.

Er is echter 1 groot minpunt wat heel gemakkelijk verbeterd kan worden. Er zijn geen haakjes aanwezig in de kleedruimtes om o.a. je jas op te hangen. Hierdoor ligt alles op de banken en valt het soms op de grond. Dit vind ik erg onhygiënisch en hierdoor is er tijdens de drukkere avonduren ook niet genoeg ruimte om je spullen op te bergen.
Er zijn kluisjes aanwezig in de zaal welke beveiligd zijn middels een code. Deze kluisjes zijn helaas niet groot genoeg om je kleding en jas in op te bergen.

Jonathan 15 maart 2020

Geweldige gym met erg veel en uitgebreide apparatuur.

Train er al jaren met veel plezier.

Piet Bieshaar 14 maart 2020

Het is top om bij BodyFitHaren te sporten, kortom een aanrader!

Op diverse terreinen is het heel plezierig om bij BodyFitHaren te sporten. De inrichting evenals de apparatuur ademt klasse uit. Kosten nog moeite zijn gespaard om het er tip top uit te laten zien. De ligging van de sportschool is prachtig en omgeven met groen. Vanuit de sportschool kijk je zo op de natuur uit. Het personeel is vakkundig en de sfeer is vrijwel altijd zeer aangenaam. Kortom, zoals mijn tekst aangeeft ben ik een enthousiast BodyFitHaren sporter!

Mariska 9 maart 2020

Geweldig initiatief

Heel blij met deze sportschool. Geweldige begeleiding. Alles voor een gezond lichaam en hoofd. Fijne mensen, fijne sfeer.

Yolanda Baan 6 maart 2020

geweldige sportschool

prima, je wordt altijd goed geholpen ook bij pijnklachten

Bert 5 maart 2020

Top, 24 uur open en goede begeleiding

Top, 24 uur open en goede begeleiding en groepslessen. Met daarbij de nieuwste apparatuur

Mariëlle de Macker 4 maart 2020

Fijne omgeving met prima trainers en veel persoonlijke aandacht. Top studio!

Heel goed, aanrader

Heleen van oeveren 3 maart 2020

Prachtige sportschool waar je op hoog niveau kunt sporten.

Trainers hebben veel vakkennis en er is een erg leuke sfeer.

Thomas 27 februari 2020

Perfecte sportschool. Goede begeleiding en ruim opgezet. Fijne sauna voor na het sporten. Prima prijs -kwaliteit verhouding.

Wat een fijne sportschool! Wel wat prijziger dan de gemiddelde, maar hier is dan wel een fysio aanwezig, coaches, echte lessen met een echt persoon voor je, sauna, zonnebank. Ik ben echt tevreden hier. In de avond is het jammer genoeg wel super druk vaak, maar dan moet je gewoon overdag gaan. (Hardlopen met netflix is ook erg leuk!)

1 2 3 42