Reviews verzamelen en schrijven kan iedereen. Garanderen dat reviews betrouwbaar, objectief en onafhankelijk verkregen zijn is echter een tweede. Newgym accepteert daarom al een poosje zelf geen reviews meer. In plaats daarvan kiezen we ervoor om de klantverhalen en scores van Feedback4Sports weer te geven bij de sportscholen die hier mee werken.

Zo kunnen we een objectieve score weergeven op basis van alle reacties die de club in de laatste zes maanden heeft verkregen en garanderen we onze websitebezoekers dat ze enkel ervaringen lezen van klanten die echt weten waar ze over spreken.

Wil jij ook inzicht in de ervaringen van jouw klanten en de mooiste reacties delen op newgym? Vraag dan hier meer informatie aan over Feedback4Sports.

 

Wat is Feedback4Sports?

Feedback4Sports is een initiatief van Focus Feedback, Technogym, NL-Actief, b.o.s.s. en Hidden Profits Marketing, dat fitnessclubs helpt om op verschillende momenten in de klantreis de ervaring te meten. Doordat Feedback4Sports is gekoppeld met het administratiesysteem gaan de metingen volledig geautomatiseerd en krijgen enkel klanten die daadwerkelijk lid zijn van de club, een uitnodiging om hun ervaring te delen.