Gave, smaakvolle producten zonder al te veel calorieën van The Leann

Of je nou wilt afvallen, aankomen, meer proteïne wilt eten of gezonder wilt worden; alles staat of gaat met het kunnen volhouden van jouw gekozen lifestyle. Want laten we eerlijk zijn: niemand wordt vrolijk van smakeloos eten zonder enige fun en eetgenot. Echter zijn de “leuke” elementen vaak de caloriebommen. Toch stuitte wij onlangs op een paar interessante producten die ‘clean’ eten een stuk leuker maken, die we niet alleen voor onszelf willen houden.

The Leann – Verantwoorde alternatieven op jouw Guilty Pleasure

The Leann, dat is opgericht door Nicky en Lean, focust zich op het aanbieden van verantwoorde alternatieven op jouw guilty pleassure. Dit kan een sausje zijn, een bak ijs of lekkere chocolade. The Leann laat zien dat verantwoord en light eten zeker niet veel minder hoeft te zijn, dan het eten van de volvette en calorierijke varianten. Ze laten namelijk zien dat je met een balans tussen voedzaam eten, lekkere snacks, drankjes en guilty pleasures je absoluut in staat bent om je levensstijl zo goed mogelijk te kunnen inrichten. Wij zijn in elk geval fan!

Gezonde caloriebommen of een caloriearme snack?

Er heerst in de huidige markt namelijk ook nog steeds de gedachten dat gezond eten je ook gaat helpen met het realiseren van een goed figuur of gaat helpen met afvallen. Helaas is dit niet altijd waar. Veel verantwoorde producten, ondanks dat ze erg goed voor je kunnen zijn op basis van vitamines en andere voedingswaardes, kunnen nog steeds enorm veel calorieën bevatten. Dit kan bij een grote consumptie op langere termijn nog steeds tot een ongezond effect leiden. Zodoende focust The Leann zich niet direct op producten die zich specifiëren op een korte termijn gezondheid, maar meer op producten met een lagere calorische waarde die je op lange termijn gaan helpen bij een gezond gewicht en het realiseren van je doelen.

Hierbij zie je wederom weer een balans. In dit geval tussen gezonde voeding en het toevoegen van caloriearme producten of lekkere snacks die wellicht niet direct impact hebben op je gezondheid, maar je op langer termijn absoluut gaan helpen met het streven naar je doelen. Want deze kleine snackmomenten zullen je helpen aan je dagelijkse dosis ‘snoepen’, waardoor jij lekker verder kan met je gekozen pad.

Lekkere light snacks

Met deze gedachten is The Leann aan de slag gegaan met het ontwikkelen en produceren van light producten en verantwoorde snacks onder het eigen merk The Leann. Momenteel hebben zij een assortiment met light sauzen, proteïne ijsjes, light siropen, proteïne poeders en bak mixen. Aangezien zij graag iedereen willen helpen bieden zij ook een groot aanbod van externe, door The Leann approved, merken aan in hun shop.

Deze producten, met een lage hoeveelheid calorieën, passen enorm goed in een verantwoorde levensstijl. Bovendien zorgen ze door de goede smaak voor veel eetgenot! Maar dan wel zonder al die negatieve calorische consequenties. Je kan deze producten het beste vergelijken met een nacht stappen, maar dan zonder een kater de volgende ochtend ;). Een win win!!

Heb je nog niet duidelijk wat jouw caloriebehoefte is? Hier schreven we er meer over. Wil je weten hoe jij jezelf het best kunt wegen? Lees er hier meer over.