10 sportieve cadeau ideeën voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur, dat betekent dat de zoektocht naar een sportief cadeau weer van start kan gaan. Of je nu iets zoekt voor Sinterklaas of voor kerst, wij hebben genoeg ideeën voor je! Kijk snel naar onderstaande lijsten met onze tips voor sportieve cadeaus voor zowel mannen als vrouwen.

Sportieve cadeaus voor mannen

Op zoek naar een sportief cadeau voor een sportieve man? Hieronder doen wij je een aantal suggesties:

Nike Air Max als sportief cadeau

De Nike Air Max is al tientallen jaren een populaire sneaker voor heren, hij is door Nike al meermaals in een nieuw jasje gestoken. Deze leren variant van de Nike Air Max is zowel sportief als chic tegelijkertijd en heeft een uitstekende pasvorm. De sneaker heeft een foam middenzool voor een fijne demping en de Max Air unit in de hak geeft zelfs nog een stukje extra demping.

Draadloze in-ear sport oordopjes

Nooit meer oordopjes die tijdens een training uit je oren vallen of waarvan de accu leeg is geraakt. Met een accuduur tot 10 uur gaan deze draadloze sport oordopjes van JBL langer mee dan jij! De oordopjes wegen slechts 15 gram en zijn zweetbestendig. Wil je toch even een praatje maken tijdens je workout, dan kun je de oordopjes eenvoudig om je nek laten hangen door de nekband.

Een bierbrouwpakket voor na het sporten

Wat is er nu leuker dan om na het sporten je keuken te transformeren in een ware bierbrouwerij. Met dit bierbrouwpakket van Brew Monkey kun je zelf bier brouwen. Hiermee heb je zeker een origineel cadeau te pakken en ook nog eens prachtig verpakt. Je kunt kiezen uit de volgende biersoorten: Blond, IPA, Tripel, Weizener en Witbier. Maar pas wel op, het kan zijn dat je na dit startpakket de smaak te pakken krijgt en je ineens van een nieuwe hobby voorzien bent!

Runningjack met fluoriserende kleuren

Ook nu de dagen korter worden en het weer guurder, willen we lekker buiten kunnen blijven hardlopen. Drummond heeft hiervoor een fijn runningjack ontworpen die van wind- en waterafstotend materiaal gemaakt is, maar toch ook ademend blijft. Een ideaal sportief cadeau om weg te geven. De fluoriserende gele kleur zorgt ervoor dat je goed opvalt in het schemer. Voorzien van twee zakken met ritssluiting en een aantrekkoord in de zoom.

Fruit of the Looms sweatpants

Voor mannen die na een workout sessie hun sportkleding willen omruilen voor een heerlijk comfortabele outfit, raden wij deze Fruit of the Looms sweatpants aan. Door gebruik te maken van hoogwaardig garen voelt deze sweatpants zacht en comfortabel aan. In de koude wintermaanden is deze ook zeer geschikt om buiten te dragen met hardlopen.

Ingepakt cadeau

Sportieve cadeaus voor vrouwen

Weerstandsbanden set

Voor vrouwen die niet altijd tijd hebben om naar een sportschool te gaan voor een workout, is er nu een goede aanvulling op hun trainingssessies voor thuis. Deze weerstandsbanden set geven haar de mogelijkheid om ook thuis een stevige workout te doen. De set is zeer compleet en bestaat uit vijf elastieken (van 4,5 tot 15,9 kg weerstand), twee antislip handgrepen, twee enkelhouders en een opbergtas.

Nike Fast hardlooplegging

Een hardlooplegging van Nike heeft grote kansen om in de smaak te vallen bij de sportieve dames. Deze hardlooplegging heeft een zweetafvoerende stof, dus prima geschikt voor de intensievere workout sessie. Ook hoef je je sleutels niet meer in je hand te houden, want er zit een zakje met rits aan de achterkant. Voor extra ventilatie is de legging bij de onderbenen voorzien van meshvlakken.

De “no show” sportsok

Sneakers voor dames als cadeautje kan een beetje tricky zijn, veel dames schaffen deze toch liever zelf aan. Maar met deze fijne “no show” sportsokken kan je niet in de fout gaan. Sportieve dames kunnen altijd meer sokken gebruiken. Deze set van drie sportsokken van Under Armour zien er trendy uit en hebben een vernieuwd ontwerp met een betere pasvorm als resultaat. De teen is naadloos, dus irritaties of schuren is niet aan de orde!

Shiatsu voetmassage

Na een intensieve workout heeft elke atleet behoefte aan enige vorm van ontspanning. En daar is waar dit Shiatsu voetmassage apparaat een geweldige bijdrage aan kan leveren. Het masseren van de voeten zal hemels aanvoelen. En nu hoef je niet langer je partner lief aan te kijken, maar ben je helemaal zelf “in control” over wanneer je een lekkere voetmassage wilt krijgen. Een heerlijk sportief cadeau.

Fitbit Alta HR

Een Fitbit is een van beste cadeautjes die je een sportieve dame kunt schenken. Ze zijn beschikbaar in allerlei varianten en kleuren. Een Fitbit zal haar begeleiden tijdens trainingssessie maar ook daarbuiten, door haar van informatie te voorzien over hartslag, aantal stappen, calorieën en de kwaliteit van haar slaap.

Genoeg inspiratie opgedaan voor een sinterklaascadeau, kerstcadeau of andere Fitness cadeaus? Wacht niet te lang met inslaan, voor je het weet vis je achter het net! Ben je al bezig met goede voornemens? Doe hier alvast wat inspiratie op. Overweeg je jezelf of een ander een goede sportkoptelefoon cadeau te doen? Wij hebben de beste sportkoptelefoons voor je op een rijtje gezet.